Mirisne svijeće su obavezan dodatak u mom interijeru. Uvijek ih imam negdje u stanu, posebno jer su članovi moje obitelji pušači (nažalost), a ja nisam ljubitelj dima. Volim da su svijeće velike, u staklenkama, ali me smetala činjenica da, nakon što svijeća potpuno izgori, staklenku koja mi može poslužiti za dosta toga moram baciti jer ju nikad ne mogu oprati dovoljno da bih u nju stavila npr. kekse.  Na Instagramu sam tako naišla na Aubépine Blanche Candles profil, sa predivnim svijećama. Njihove svijeće su ručni rad,a to je značilo da ih moram isprobati. Moram priznati sa su me privukle fotografije proizvoda, a zatim i opisi.  Ja sam se odlučila za svijeću Skyler s mirisom jabuke i cimeta, te svijeću Desmond  koja u sebi ima smilje. Svijeće su mi stigle dosta brzo i zbilja me prijatno iznenadila dostava.

  • PREDNOSTI SVIJEĆA OD SOJE

Aubépine Blanche Candles su potpuno prirodne, biorazgradive i duže gore od svijeća koje sadrže parafinski vosak. One su ručno izrađivane i lijevane u Zadru. Sojin vosak, kako mu i samo ime kaže, radi se od soje koja se uzgaja konvencionalno, dok sa druge strane imamo parafinski vosak koji je nusprodukt prerade nafte pa samim tim nastaje iz neobnovljivih izvora. Obično parafinske svijeće sadržavaju umjetne mirise i bojila te kod osjetljivih osoba mogu izazvati alergijsku reakciju. S obzirom na  izradu i nastajanje, sojine svijeće su zdravije, ekološki prihvatljivije te jako dobra alternativa parafinskim koje sadržavaju određene kemikalije te gorenjem nastaje crni dim koji udišete.

 

moje iskustvo

Desmond je svijeća napravljena od sušenih cvjetova zlatnih cvjetova smilja koji kada svijeća gori daju divan slatki miris. Uz to izgaranjem svijeća lijepo izgleda i meni je osobno gorila oko 36 sati. Druga svijeća koju sam uzela je Skyler koja ima miris jabuke i cimeta te u kratkom roku prostor ispuni jesenskim mirisima. Ostavim je da gori oko sat/ sat i pol kako bi mi cijela dnevna soba mirisala te ju ugasim. Ono što je meni bio najbolji dio je da sam staklenke oprala nakon korištenja te sam ih sačuvala. Jako se lako peru uz pomoć malo sredstva za pranje posuđa.

Ove svijeće možete naručiti na Aubépine Blanche Candles Instagram profilu te pogledati njihovu ponudu. Ja ih svakako preporučujem.

(P.S. Ova objava nije sponzorirana te su proizvodi kupljeni vlastitim novcem. Recenzija se bazira na mom iskustvu kupnje i korištenja proizvoda.)

Stay beautiful my dear people…

xoxo

 

 

Pin It on Pinterest