Oduvijek sam voljela neobičan stil odijevanja, nešto što vrišti „autentično“, zabavno, drugačije. Tako sam početkom proljeća istražujući po beskrajnom internetskom nebu naišla na Lilac Vines vjenčiće za kosu. Odmah sam se odlučila na kupnju jer sam smatrala da je proljeće idealno vrijeme za lude modne dodatke i cvijeće u kosi. Predivna Jelena, vlasnica obrta „Lilac Vines“ mi je predložila da složim od svih dosadašnjih slika vjenčić po svojoj mjeri. Na njenoj stranici relativno brzo dobijete odgovor u svega sat vremena i dovoljno je izmjeriti obim glave kako bi vjenčić bio savršen.

Nakon što sam izdvojila slike onoga što želim i objasnila koje bi boje te kako bi slagala cvjetiće, Jelena ga je izradila u rekordnom roku. Već nakon tjedan dana mi je poslala slike, te je dogovor bio iznimno lagan. Račun dobijete na e-mail, a paketić poštom u roku od tri dana. Cijene vjenčića su od 90kn-250kn. Vrlo su izdržljivi, mada preporučujem da kupite neku lijepu ukrasnu kutiju te stavite sušenu lavandu kako biste očuvali prekrasno umjetničko djelo. Sa Jelenom je dogovor i dobivanje informacija o narudžbi, pošiljci i očuvanju vjenčića lako. Obožavam kada je vlasnik određenog obrta spreman na dogovore, komunikativan i raspoložen za suradnje.

Sa „Lilac Vines“ vjenčićima možete na svadbe, krstitke ili je pak odličan poklon za druge osobe za njihove posebne dane. No, možda kao ja želite upotpuniti svoj look veselim vjenčićima  i sigurna sam da bi ovi vjenčići mogli biti upravo ono što tražite.

 

xoxo,

 

 

Pin It on Pinterest