Još od osnovne škole sam zaljubljenik u bilježnice, rokovnike i planere. Već negdje pred kraj starog rokovnika odabirem novi, a padam na lijepe korice i praznu unutrašnjost. Nekako me te prazne stranice ispune idejama i stalno bih uzimala još i još toga za organizaciju obaveza i misli. Upravo me zato kupio „Paper and Stuff“, hrvatski brend personaliziranih planera i rokovnika. Na svom web-u imaju šaroliku ponudu i čim naručite jedan, već isplanirate koji vam je idući (toliko o štednji). Inače velika je prednost i osobno preuzimanje te lak dogovor oko svega, ako ste u Zagrebu. Međutim, ako niste dostava je 20kn pa vam razlika ne pravi neku veliku disproporciju u cijeni.

Trenutačno sam ponosni vlasnik njihovog planera čija unutrašnjost sadrži tri dijela. Prvi je mjesečni kalendar gdje su kvadratići prazni pa sami upisujete brojčeke i niste ovisni o tomu u kojem ćete mjesecu planer kupiti. Ranije sam mrzila kupiti planer i preskakati tri ili četiri mjeseca jer sam ga kupila u ožujku ili travnju. Zato je odlično da možete bilo kada kupiti i biti „vlasnik“ svog vremena. Drugi dio planera je tjednik, gdje možete pisati o kojem se tjednu radi i za svaki dan upisati obveze, sto je olakšanje i imate dovoljno prostora za sve. Treći dio su bilješke za sve one male, mudre dnevne misli.

Zbog divnog planera sam „pala“ i na rokovnike koje si u potpunosti možete personalizirati slikom ili natpisom. Imaju dosta već predloženih motiva i boja pa tako nije teško naći nešto bas za sebe. Kako je ljeto i asocijacija mi je na sve točkasto ja sam uzela taj motiv i odlučila se za onaj sa crtama. Imate i u potpunosti prazan, kao i različite veličine rokovnika.

Svakako zavirite u ponudu i zahvalite mi poslije.

P.S. moj škicnite na mom INSTAGRAMU…

 

xoxo

 

 

 

Pin It on Pinterest